Bestyrelsen i Alsalsa


Den siddende bestyrelse er valgt på foreningens årlige generalforsamling i 2023.


Hvad er bestyrelsen?

Bestyrelsen er aktive medlemmer af Alsalsa, der ønsker at arbejde for at holde foreningen kørende, gøre det attraktivt at være medlem, samt skaffe nye medlemmer.Hvad består bestyrelsens arbejde i?

Vi sørger for at skaffe undervisere til vores hold, opkræve medlemsbetaling, betale undervisere og lokaler, finde på nye ting for vores medlemmer, tovholder for arrangementer som fester, workshops, kulturnat mm, informere medlemmer om interessante begivenheder, og alt muligt andet der er med til at sætte liv i foreningen!Må man godt lave et salsa arrangement uden at være med i bestyrelsen?

Ja, selvfølgelig må du det! Hvis du har en god ide, så sig til. Så vil vi hjælpe så godt vi kan. Vi kan sandsynligvis også finde ud af noget financering, hvis det ligger indenfor de rammer foreningen dækker. Vi hjælper også gerne med informering af medlemmer.

Og så synes vi at det er rigtig fedt, hvis nogen har lyst til at hjælpe med at lave sjove ting for og med foreningen.Hvordan kommer man med i bestyrelsen?

Snak med en af os i bestyrelsen, så finder vi ud af det. Sandsynligvis kan du sagtens komme med til møder, hvis du ønsker at deltage aktivt, før du officielt bliver valgt ind.

Man kommer ind i bestyrelsen ved at blive valgt på vores årlige generalforsamling 

Der er altid plads til aktive folk, og hvert år på generalforsamlingen er der nogle poster hvor der skal vælges folk igen.Får man penge for det?

Nej, vi er alle frivillige, og gør det for vores fornøjelse og for vores medlemmers skyld.Har du lyst til at høre mere, så er du mere end velkommen til at tage fat i en af os og snakke!


Se vores vedtægter her.


AlSalsas historie


AlSalsa har eksisteret siden 2000, hvor foreningen begyndte at arrangere cubansk danseundervisning. stiftende generalforsamling i starten af år 2000.

Siden da har interessen - og medlemstallet - været støt stigende, og foreningen kunne hurtigt udvide fra ét til flere hold.


I dag er Alsalsa en moderne forening med en aktiv bestyrelse, der arrangerer løbende undervisning på flere niveauer, drop-in-undervisning, lejlighedsvise workshops med kendte undervisere og salsafester.


Vi undervises af cubanske Lexys og andre tilgængelige undervisere.


Bestyrelsesmedlemmer


Ian Hobson, Formand


Carsten Leth-Nielsen, Næstformand


Bettina Nielsen, Kasserer 


Louise Levinsen, Bestyrelsesmedlem


Preben Bjerre, Bestyrelsesmedlem


Dorthe Johanson, Suppleant

Vores underviser


Lexys kommer fra Santiago de Cuba, Cubas næststørste by. Han er fra en familie af musikere og dansere. Han har studeret dans og har arbejdet som underviser på Cuba og i Italien.


I Danmark underviser Lexys i Esbjerg og Tønder. Derudover er han med i mange festivals i hele Danmark. Lexys har en positiv tilgang til undervisningen og underviser på engelsk.