Nye indlæg

 

Hørt på bestyrelsesmødet 06.09.16

06-09-2016
På aftenens bestyrelsesmøde blev følgende emner diskuteret.

1. Tilfredshed med kulturnatten 2016. God opbakning fra medlemmerne og en god koncert fra Sønderborghus. – Lidt utilfredshed med danse foreningernes placering i forhold til musikgener. Vi skriver til kulturnat arrangørerne. – De første overvejelser vedr. ekstra aktiviteter til kulturnatten.
2. Opfølgning på sæson starten. Der kunne bruges lidt ekstra mænd til hold 1 – om end endelig tilmelding ikke er kendt endnu. Der er behov for lidt flere mænd på hold 3_4, og lidt bedre fremmøde til aftenerne.
3. Kort diskussion af mulig underviser til workshops i starten af det nye år.
4. Forberedelse til Tour De Salsa.
5. Lidt visions diskussion: Hvorledes får vi annonceret bedre. Hvordan får vi introduceret dette for Unge. Er det musik valg, annoncering eller ?.

Kategori: Bestyrelsen
 
OM OS LINKS LINKS TILMELD 
Alsalsa er en frivillig forening, der blev stiftet i år 2000 med det formål at arbejde for udbredelse af kendskab til salsa og andre latin amerikanske danse.
 
  » Vejle Salsa
 
...eller skriv et indlæg i...
 
» Kolding Salsa » Aalborg Salsa
» Odense Salsa » Aarhus Salsa
» Salsa Latina » Los Salseros, Flensborg
_____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
Alsalsa • 6400 Sønderborg • CVR: 35192840