Nye indlæg

 

Kulturnat 2016

04-07-2016

Traditionen tro er Alsalsa repræsenteret på havnefronten til Kulturnatten 2016 som finder sted fredag d. 19. august. I den forbindelse vil bestyrelsen gerne appellere til foreningens medlemmer om hjælp til at bemande standen i løbet af aftenen. Vi vil gerne høre fra mange af jer i håbet om at vi kan lave nogle korte vagter, så I også har mulighed for at nyde de øvrige kulturelle- og idrætsaktiviteter i løbet af aftenen. Der vil naturligvis være mulighed for at komme forbi til en dans i løbet af aftenen.
Hvis I har lyst til at hjælpe, da kontakt Jimmy eller Maj-Britt fra bestyrelsen.

Derudover gør vi opmærksom på, at der igen i år vil være salsakoncert på Nørretorv og i år kommer Jorge Cordero & Los Gran Daneses og spiller fra kl. 18.00 - 19.10. Vi håber at mange vil møde op til dans.
 
OM OS LINKS LINKS TILMELD 
Alsalsa er en frivillig forening, der blev stiftet i år 2000 med det formål at arbejde for udbredelse af kendskab til salsa og andre latin amerikanske danse.
 
  » Vejle Salsa
 
...eller skriv et indlæg i...
 
» Kolding Salsa » Aalborg Salsa
» Odense Salsa » Aarhus Salsa
» Salsa Latina » Los Salseros, Flensborg
_____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
Alsalsa • 6400 Sønderborg • CVR: 35192840