Tilmelding

Al tilmelding til dansehold, passivt medlemskab (kun betaling af kontingent), events og arrangementer for medlemmer vil i fremtiden foregå via appen MinForening. Du kan benytte linket for tilmelding

 
Hvis du ikke har en mobiltelefon kan du stadig tilmelde dig på den "gamle måde" Foreningen opretter dig derefter manuelt i appen og du vil blot modtage e-mail istedet for.
 
Nedenfor kan du tilmelde dig, det hold du ønsker at danse på. Hvis du holder pause eller andet, så kan du melde dig til som passiv medlem og stadig deltage til fester mm på ligefod med medlemmerne. Tilmelding er nederst under dansehold.
 
Priser hvis du danser på mere end ét hold. 
 
Da vi har reduceret fra 5 til 4 hold, vil vi afventer tilmeldings aktivitet inden vi åbner for tilmelding til 2 hold - Men ellers vil prisen være halvdelen af undervisnings gebyret.
 
Hjælp til tilmelding
Du skal vælge om du tilmelder mand eller kvinde under M/K i forbindelse med tilmeldingen.
 
Tilmeldingen sker ved at du lægger din bestilling i kurven, hvorefter du indtaster dine oplysninger. Du er ikke tilmeldt før du har trykket godkendt, (du skal scrolle ned, den ligger nederst i højre hjørne). Når du gennemfører bestillingen modtager du en mail, med betalingsinfo og mangler så blot, at overføre pengene, tjek venligst din mail før du forsøger igen.
 
Din tilmelding er gældene, så snart vi har registreret din indbetaling.
 
Er knappen "Læg i kurv" ikke vist ud for det enkelte hold, er alle pladser desvære optaget.
 
Husk at javascript og cookies skal være slået til i din browser for at du kan tilmelde dig. Ellers vil der opstå fejl under tilmelding.
 
I tilfælde af at du sletter din mail og mangler konto nummer - så bruger vi mobilepay nr. 27040 og har konto i Kreditbanken: 7931 1130847. 
 

 
Tilmelding Dansehold
 
OM OS LINKS LINKS TILMELD 
Alsalsa er en frivillig forening, der blev stiftet i år 2000 med det formål at arbejde for udbredelse af kendskab til salsa og andre latin amerikanske danse.
 
  » Vejle Salsa
 
...eller skriv et indlæg i...
 
» Kolding Salsa » Aalborg Salsa
» Odense Salsa » Aarhus Salsa
» Salsa Latina » Demis Salsa Cubana
_____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
Alsalsa • 6400 Sønderborg • CVR: 35192840