Instruktører

Jacobsen, Poul Anker (PJ)
Poul har været med i Alsalsa'a tidlige periode, hvor han var aktiv i bestyrelsen. Han fået undervisning i Danmark og på Cuba. Han har underviset beynderhold i 6-7 sæsoner i Sønderborg og har også undervist i Haderslev.
Laurits, Jeppe (JL)
Leg og sprudlende energi er nøgleordene, når Jeppe underviser. Han har en stor kærlighed til cubansk salsa og de traditionelle danse den bygger på; son, chachacha og rumba, og den kærlighed kan mærkes. Jeppes formidling af dansen er karakteriseret ved en rigtig god pædagogik og øje for tekniske detaljer, der gør dansen lettere, sjovere og mere udtryksfuld. Men helt centralt i Jeppes danseundervisning står de mekanismer, der får os til at hænge rigtig godt sammen i pardansen og virkelig mærke os selv og hinanden.
Rasmussen, Steen (SR)
Har danset salsa i 15 år med deltagelse i mange salsa festivaller og har modtaget undervisning i Danmark og Tyskland. Steen har undervist i cubask salsa og andre stilarter i Alsalsa i 5 år, og har siden været "flyvende" vikar for de faste undervisere.

Steen har været medlem i bestyrrelsen i Alsalsa siden 2002.
 
OM OS LINKS LINKS TILMELD 
Alsalsa er en frivillig forening, der blev stiftet i år 2000 med det formål at arbejde for udbredelse af kendskab til salsa og andre latin amerikanske danse.
 
  » Vejle Salsa
 
...eller skriv et indlæg i...
 
» Kolding Salsa » Aalborg Salsa
» Odense Salsa » Aarhus Salsa
» Salsa Latina » Los Salseros, Flensborg
_____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
Alsalsa • 6400 Sønderborg • CVR: 35192840