Historie

"Salsa i Sønderjylland - det kan du godt glemme alt om!"

Sådan sagde en århusiansk salsainstruktør i et lidt nedladende tonefald, da han blev bedt om at vurdere chancerne for at skabe et salsamiljø i Sønderborg.

- De ord skal han komme til at æde i sig, tænkte jeg og gik i gang med at arrangere et weekend-kursus med salsa-instruktøren Janne Rebo Junker i november 1999.

Kurset blev en stor succes, så derfor besluttede jeg at indkalde til et møde med henblik på at danne en salsa-forening.

En lille, men ihærdig flok mødte op, og efter en del forarbejde kunne vi holde stiftende generalforsamling i starten af år 2000.

Vi gik straks i gang med at arrangere danseundervisning med Marylu Meder fra Cuba. Interessen var overvældende, så i efteråret 2000 kunne vi udvide til to hold og ansætte Marianne og Klaus Møller-Nielsen som instruktører for de letøvede. I dag arrangerer foreningen løbende undervisning med flere hold, drop-in-undervisning, lejlighedsvise workshops med kendte undervisere, salsafester samt opvisninger og undervisning for firmaer og private.

Så:- Salsa i Sønderjylland - selvfølgelig kan det lade sig gøre!

Jeanette Brammer, forhenværende bestyrelsesformand og initiativtager til foreningen.

 
OM OS LINKS LINKS TILMELD 
Alsalsa er en frivillig forening, der blev stiftet i år 2000 med det formål at arbejde for udbredelse af kendskab til salsa og andre latin amerikanske danse.
 
  » Vejle Salsa
 
...eller skriv et indlæg i...
 
» Kolding Salsa » Aalborg Salsa
» Odense Salsa » Aarhus Salsa
» Salsa Latina » Demis Salsa Cubana
_____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
Alsalsa • 6400 Sønderborg • CVR: 35192840