Nye indlæg

 

Spisning inden koncerten. 20. November

08-10-2021
Vi har reserveret 40 pladser på Torve-hallen i Sønderborg, som udbydes efter først til mølle princippet. Sidste frist for tilmelding er den 3. November.

Menu:
Forret: Røget andebryst /apelsin glace / pecorino Flager / Brødchips
Hovedret: Pacceri (pasta) med vildsvin ragout og svampe.

Pris: 200,- (Foreningen yder et tilskud på 50kr pr kuvert.)

[Hvis nogle skulle mangle det Søde: Så kan der på aftenen bestilles: Italiensk chokoladekage med skovbær og vaniljeis og dertil en kop husets kaffe. Pris 75.]

Hvis nogle skulle har allergier eller ikke kan tåle dele af menuen, så skriv en note i tilmeldingen og/eller tag kontakt til Dorthe Mortensen DMortensen1966@gmail.com, og aftal nærmere, så restauranten kan blive tilpasse serveringen.


For at sikre at vi kan nå 2 retter og individuel betaling af drikkevarer, så mødes vi i Torvehallen klokken 17:00 og afgang mod Sønderborghus senest klokken 19:30.
 
OM OS LINKS LINKS TILMELD 
Alsalsa er en frivillig forening, der blev stiftet i år 2000 med det formål at arbejde for udbredelse af kendskab til salsa og andre latin amerikanske danse.
 
  » Vejle Salsa
 
...eller skriv et indlæg i...
 
» Kolding Salsa » Aalborg Salsa
» Odense Salsa » Aarhus Salsa
» Salsa Latina » Demis Salsa Cubana
_____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
Alsalsa • 6400 Sønderborg • CVR: 35192840