Nye indlæg

 

20. november. Koncert med Little Havana & spisning inden

08-10-2021
Den 20. november kommer Little Havana til Sønderborg og giver koncert på Sønderborghus. I den forbindelse har bestyrelsen besluttet, at udbyde billetter til koncerten gennem foreningen, hvor medlemmer kan købe billetten til 60kr.. (Foreningen giver et tilskud på 100kr. pr billet – normal pris 160kr.)

Little Havana er et vaskeægte salsa-party-orkester fra Århus. Stilen breder sig fra tilbagelænet traditionel cubansk ”son”, kendt fra filmen ”Buena Vista Social Club”, til hypermoderne salsa/ timba-numre inspireret af vor tids Cuba. Bestående af en flok glade og energifyldte musikere henvender Little Havana sig til både større og mindre events.
Det har fra starten været orkestrets idé, at nå ud til så mange salsainteresserede mennesker som muligt. Derfor har Little Havana gjort det til sit varemærke, at blande kendte popnumre - fortolket som salsa - ind i repertoiret. Denne genkendelighed og ønsket om at nå ud til et bredere publikum, har gjort bandet utroligt populært og efterspurgt på rekordtid.

Musikerne har en årelang erfaring med salsa/latin/pop-genren i så forskellige sammenhænge som: Jorge Cordero/Los Gran Daneses, Latin Dance Band, Llego la Hora, Mek Pek Partyband.

Sted: Sønderborghus.
Tidspunkt: Dørene åbner klokken 19:00 og koncerten starter klokken 20:00.
 
OM OS LINKS LINKS TILMELD 
Alsalsa er en frivillig forening, der blev stiftet i år 2000 med det formål at arbejde for udbredelse af kendskab til salsa og andre latin amerikanske danse.
 
  » Vejle Salsa
 
...eller skriv et indlæg i...
 
» Kolding Salsa » Aalborg Salsa
» Odense Salsa » Aarhus Salsa
» Salsa Latina » Demis Salsa Cubana
_____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
Alsalsa • 6400 Sønderborg • CVR: 35192840