Nye indlæg

 

Nyt fra bestyrelsen.

04-04-2021
Kære ALSALSA Sønderborg medlemmer

Der har været stille fra bestyrelsens side de seneste måneder. Trods nedlukningen har bestyrelsen ca. mødes en gang om måneden (fysisk eller virtuel) siden nedlukningen. Så bestyrelsen har arbejdet ihærdigt bag dansekulisserne siden nedlukningen.

Indtil restriktionerne i november var fokus primært på at finde aktiviteter / timing til at genstarte danse undervisningen. Efterfølgende har vi mere haft fokus på at dokumenter / præcisere foreningens virke og indhold i undervisningen på forskellige. Arbejdet skal lette bestyrelsen & underviserne fremadrettet og sikre at holdene kommer igennem de samme undervisnings elementer. Endelig er det besluttet, at der fremover vil være tilmelding en gang årligt. Det betyder, at en sæson løber fra efterår til sommer.

Med den gradvise åbning af samfundet, så håber vi, at kunne starte med ugentlige dansehold igen til efteråret 2021. Vi påbegynder derfor nu arbejdet med at planlægge efterårssæsonen, og vender tilbage når vi har mere at fortælle.

I bestyrelsen følger vi løbende sundhedsmyndighedernes opdateringer af retningslinjer. Hvis disse og vejret tillader det, så har vi en drøm om at kunne tilbyde udendørs fridans (Sommer dans). ( Om det bliver med fast dansepartner hver gang vides ikke, ej heller kender vi forsamlingsantal (nuværende siger maks. 25 personer). Alt det afhænger af de gældende Covid-19 restriktioner til den tid.)

Bestyrelsen vil kommunikere nærmere om ud om efterårs sæson 21, eventuelle udendørs fridans, samt øvrige mulige aktiviteter, når vi er kommet længere i planlægningen. Hold derfor øje med vores hjemmeside og opslag fra bestyrelsen på Alsalsa’s Facebookside 

Vi håber, at samfundet snart lukker helt op igen, og vi alle kan få støvet danseskoene af og komme i gang med vores salsarytmer. Og ikke mindst at få vores gode sammenhold og dansehumør tilbage i foreningen.

De bedste dansehilsner fra
Bestyrelsen

Steen Rasmussen (formand), Tina Neitzel (kasserer), Helle Drews, Jimmy Larsen, Anke Nielsen, Lars Matthiesen, Dorthe Mortensen
 
OM OS LINKS LINKS TILMELD 
Alsalsa er en frivillig forening, der blev stiftet i år 2000 med det formål at arbejde for udbredelse af kendskab til salsa og andre latin amerikanske danse.
 
  » Vejle Salsa
 
...eller skriv et indlæg i...
 
» Kolding Salsa » Aalborg Salsa
» Odense Salsa » Aarhus Salsa
» Salsa Latina » Demis Salsa Cubana
_____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
Alsalsa • 6400 Sønderborg • CVR: 35192840