Nye indlæg

 

Koncert: Los Cubraz - den 25 April 2020 - Klokken 20.

14-12-2019
 
Los Cubraz kommer for første gang til Sønderborghus. Los Cubraz byder på en aften i de cubanske rytmes tegn og hvor alle, i alle aldre, kan byde hinanden op til dans uanset om man kan danse salsa eller ej - det vigtigste er at more sig - Los Cubraz skal nok sørge for at der kommer gang i dansegulvet!
Los Cubraz spiller salsa & sonmusik fra Cuba. Musikken er en blanding af gamle klassikere over til den mere moderne salsa.
Los Cubraz består af 3 cubanere og 3 danskere og med Henri Benitez i front får du musik med ægte cubansk stemning.
 
SPECIALARRANGEMENT MED SALSAKONCERT PÅ SØNDERBORGHUS & PANDEKAGESPISNING

Alsalsa tilbyder mulighed for rabat på koncertbilletten og pandekage fællesspisning forud for koncerten i CaféEn på Sønderborghus.

Prisen er 100 kr. for koncertbilletten. På foreningens hjemmeside vil der være mulighed for tilmelding til koncerten og evt. forhåndsbestilling af pandekage menu. Pandekagerne betales på dagen men forhåndsbestilling er af hensyn til CaféEn. Pandekage menuerne kan ses nedenfor og fremgår ligeledes som valg under tilmeldingen under arrangementer på Alsalsas hjemmeside.
Tilmelding via nedenstående link:

Sidste frist for tilmelding er den 18. April - af hensyn til pandekage bestilling.
 
 
 
OM OS LINKS LINKS TILMELD 
Alsalsa er en frivillig forening, der blev stiftet i år 2000 med det formål at arbejde for udbredelse af kendskab til salsa og andre latin amerikanske danse.
 
  » Vejle Salsa
 
...eller skriv et indlæg i...
 
» Kolding Salsa » Aalborg Salsa
» Odense Salsa » Aarhus Salsa
» Salsa Latina » Los Salseros, Flensborg
_____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
Alsalsa • 6400 Sønderborg • CVR: 35192840