Nye indlæg

 

Bachata mini sæson 6. & 13. Januar 2020.

14-12-2019
Bachata workshop med Brandy & Tahiry.
Bachata workshoppene i november havde stor tilslutning, og der har efterfølgende været forespørgsler på mere undervisning i Bachata. Det er derfor en stor fornøjelse at annoncer en Bachata mini sæson i Januar, med undervisning på 2 mandage.
Datoer:
• Mandag den 6 Januar.
• Mandag den 13. Januar.

Sted: Sønderborg-hus – Teater Salen
Pris: 100,- Kr (for 2 Workshops)


Brandy og Tahiry har begge danset i lang tid og har meget interessante og forskellige baggrunde. Brandy startede med Ballroom dans, Hip-hop, Salsa og Bachata, mens Tahiry lavede Parkour, Breakdance og Afrikanske danse. Tahiry startede som elev hos Brandy i salsa og Bachata og senere har de sammen lært Kizomba.

De har undervist i forskellige danse på universitetet i Horsens. Undervist i Salsa, Bachata til events i Århus, til Salsa weekend i Horsens samt & i salsa foreningerne i Kolding, Vejle & Sønderborg. De har lavet diverse koreografier og shows og været aktive med deres egen Bachate gruppe ”århus Touch”.

• Klokken 18:30-19:40. Bachata: Letøvet. -henvender sig til dansere som har danset lidt Bachata før.
• Klokken 19:50-21:00. Bachata mellem Niveau - Workshops henvender sig til dansere som har en del erfaring med og fået undervisning i Bachata.
 
OM OS LINKS LINKS TILMELD 
Alsalsa er en frivillig forening, der blev stiftet i år 2000 med det formål at arbejde for udbredelse af kendskab til salsa og andre latin amerikanske danse.
 
  » Vejle Salsa
 
...eller skriv et indlæg i...
 
» Kolding Salsa » Aalborg Salsa
» Odense Salsa » Aarhus Salsa
» Salsa Latina » Los Salseros, Flensborg
_____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
Alsalsa • 6400 Sønderborg • CVR: 35192840