Nye indlæg

 

Koncert: El Benjamin De La Salsa - Den 11 Maj 2019 Klokken 20:00

24-03-2019
Orkestret er samlet af pianisten Theo Hjorth, som har studeret salsamusikken i over 10 år, blandt andet på Cuba, hvor han modtog undervisning af den superpianisten Pupy (Los Van Van, Pupy y los que Son Son m.fl. en kunstner af international format). Senere blev Theo elev af Caramelo de Cuba (Isaac Delgado, Alain Perez m.fl.), som han jævnligt tager timer ved. Forrest på scenen står Henri Benítez, som blandt andet har været sanger i Pupy y los que Son Son. Derudover består bandet af Jakob Johansen og Göran Abelli på trombone, Yasser Pino på bas, Vikingo Yannik Hartig på timbales og Yeziel Lazo på congas - allesammen kendte navne og ansigter på den danske og internationale musikscene. Glæd jer til en aften i formel-1-salsaens navn, fyldt dansegulv og nye klassikere samt kendte hits fra scenen.
 
Der er koncert på Sønderborghus lørdag d. 11. maj kl. 20 og Alsalsa tilbyder mulighed for rabat på koncertbilletten og pandekage fællesspisning forud for koncerten i CaféEn på Sønderborghus.

Prisen er 100 kr. for koncertbilletten. På foreningens hjemmeside vil der være mulighed for tilmelding til koncerten og evt. forhåndsbestilling af pandekage menu. Pandekagerne betales på dagen men forhåndsbestilling er af hensyn til CaféEn. Pandekage menuerne kan ses nedenfor og fremgår ligeledes som valg under tilmeldingen under arrangementer på Alsalsas hjemmeside.
 
OM OS LINKS LINKS TILMELD 
Alsalsa er en frivillig forening, der blev stiftet i år 2000 med det formål at arbejde for udbredelse af kendskab til salsa og andre latin amerikanske danse.
 
  » Vejle Salsa
 
...eller skriv et indlæg i...
 
» Kolding Salsa » Aalborg Salsa
» Odense Salsa » Aarhus Salsa
» Salsa Latina » Los Salseros, Flensborg
_____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
Alsalsa • 6400 Sønderborg • CVR: 35192840