Nye indlæg

 

”Bliv èt med musikken når du danser”. Den 5. Maj.

06-02-2018
Workshop den 5 maj 2018.

”Bliv èt med musikken når du danser”. Vi vil gerne vise hvordan samspillet mellem bevægelse og musik bliver styrket via levende musik.
På workshoppen lærer I hvordan I kan lade musikken inspirere jeres dans. Akkompagneret af swingende, levende musikere fra Suwalskis Latin Quarter lærer du, at interagere bedre med musikken, ved f.eks. at reagere på breaks, og høre forskellene i sangenes forskellige sektioner.

Det handler om, at mærke stemningen i musikken. At lade den fortælle dig hvilke bevægelser der er naturlige, når intensiteten stiger eller daler. Workshoppen er din chance for at opleve hvordan variationer i musikken kan gøre din dans mere levende, autentisk og improviseret.

Workshop 1: 16:30-17:10 (Nivau 1 & 2)
Workshop 2: 17:20-18:00 (Niveau 3 & 4)
 
Særlig medlems tilbude: 100,-Kr inklusiv koncert.
 
OM OS LINKS LINKS TILMELD 
Alsalsa er en frivillig forening, der blev stiftet i år 2000 med det formål at arbejde for udbredelse af kendskab til salsa og andre latin amerikanske danse.
 
  » Vejle Salsa
 
...eller skriv et indlæg i...
 
» Kolding Salsa » Aalborg Salsa
» Odense Salsa » Aarhus Salsa
» Salsa Latina » Los Salseros, Flensborg
_____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
Alsalsa • 6400 Sønderborg • CVR: 35192840