Nye indlæg

 

Hørt på bestyrelsesmødet den 30. Maj 2017.

30-05-2017
1. Opfølgning på den første sommerdans aften. Addressen på facebook opslag konstateret forkert til de første 2 gange. Det er ændret til den korrekte adresse på gang 2 (Mølleparken 6400 Sønderborg).
2. Gennemgang af opgaver i forbindelse med sommerfesten. Rest opgaver fordelte til bestyrelses medlemmerne.
3. Brainstorm på efterårssæsonen. Ideer til antal hold, ideer til hold strukturer og indhold på undervisningerne på holdene. Bestyrelsen arbejder videre med ideerne i den kommende tid, og håber at kunne melde noget ud i Juli.
4. Kort snak og det kommende plads fordelingsmøde til kulturnatten, gennemgang af materialer til kulturnatten og snak aktivering af medlemmerne til at hælpe med opgaver før, under og efter kulturnatten.

Kategori: Bestyrelsen
 
OM OS LINKS LINKS TILMELD 
Alsalsa er en frivillig forening, der blev stiftet i år 2000 med det formål at arbejde for udbredelse af kendskab til salsa og andre latin amerikanske danse.
 
  » Vejle Salsa
 
...eller skriv et indlæg i...
 
» Kolding Salsa » Aalborg Salsa
» Odense Salsa » Aarhus Salsa
» Salsa Latina » Los Salseros, Flensborg
_____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
Alsalsa • 6400 Sønderborg • CVR: 35192840