Nye indlæg

 

Hørt på bestyrelsesmødet den 7. februar 2017.

07-02-2017
En sygdomsramt bestyrelse diskuterede status på hold tilmelding til forårssæsonen: Næsten udsolgt på hold 3/4, stadig pladser på hold 2 og hold 1. Der har desuden været fin tilslutning på de første 2 ganges drop-in.

Der er lavet brainstorm på mulige workshopdatoer, samt eventuelle undervisere. Der skal arbejdes videre med ideerne, samt hentes kommentarer fra de fraværende bestyrelses medlemmer.

De indledende tiltag er foretaget i forhold til deltagelse i kulturnatten 2017.
Bestyrelsen har lavet de forberedende øvelser til general forsamling 2017 – med indkaldelse på hjemmeside og i nyhedsbrev. Endelig dagsorden med eventuelle indkomne forslag (sidste frist den 27. februar) – fremsendes 14 dage før general forsamling.

Kategori: Bestyrelsen
 
OM OS LINKS LINKS TILMELD 
Alsalsa er en frivillig forening, der blev stiftet i år 2000 med det formål at arbejde for udbredelse af kendskab til salsa og andre latin amerikanske danse.
 
  » Vejle Salsa
 
...eller skriv et indlæg i...
 
» Kolding Salsa » Aalborg Salsa
» Odense Salsa » Aarhus Salsa
» Salsa Latina » Los Salseros, Flensborg
_____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
Alsalsa • 6400 Sønderborg • CVR: 35192840