Tilmeld dansehold

Niveau 4 Forår 2018.

 Niveau 4 - efterår 2017.
Niveau 4. 
 
Mandage kl 19.50 til 21.00 i Teatersalen eller Black spot på Sønderborg Hus.

Rytmen sidder på rygraden, du elsker at danse salsa og du kender efterhånden mange af de cubanske figurer. Du har i efteråret danset på hold 4 eller hold 3 (På hold 3 har du fundet det nemt af følge med.) eller har 4-6 sæsoners salsa undervisning fra andre steder.

Undervisningen vil bestå af:

Fokus på Salsa - hvor der arbejdes med figurer, der kan bruges i par dans. Der vil således være mindre fokus på fælles dans (Rueda) end der har været i tidliger sæsoner. - Der vil muligvis være 2 gange, som bliver dedikeret til en anden stilart.

Temaerne minder om Niveau 3, men tempoet i undervisningen vil være højere og deltagerne forventes at lære kombinationerne væsentligt hurtigere end på niveau 3.

Undervisere: Brandy & Tahiry

Kontakt bestyrelsen hvis du har spørgsmål eller er i tvivl om holdets niveau.
575,00 DKK
*
stk.
Niveau 4 Forår 2018.
 
OM OS LINKS LINKS TILMELD 
Alsalsa er en frivillig forening, der blev stiftet i år 2000 med det formål at arbejde for udbredelse af kendskab til salsa og andre latin amerikanske danse.
 
  » Vejle Salsa
 
...eller skriv et indlæg i...
 
» Kolding Salsa » Aalborg Salsa
» Odense Salsa » Aarhus Salsa
» Salsa Latina » Los Salseros, Flensborg
_____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
Alsalsa • 6400 Sønderborg • CVR: 35192840