Tilmeld dansehold

Niveau 3 Forår 2018

 Niveau 3.
Mandage kl 18.30 til 19.40 i Teatersalen eller Black spot på Sønderborg Hus.

Rytmen sidder på rygraden, du elsker at danse salsa og du kender efterhånden mange af de cubanske figurer. Du har danset på hold 2 i foråret, Hold 3 har været lidt for udfordrende i foråret eller har 2-3 sæsoners salsa undervisning fra andre steder.

Undervisningen vil bestå af:

Fokus på Salsa - hvor der arbejdes med figurer, der kan bruges i par dans. Der vil således være mindre fokus på fælles dans (Rueda) end der har været i tidliger sæsoner. - Der vil muligvis være 2 gange, som bliver dedikeret til en anden stilart.

Temaerne minder om Niveau 4, men tempoet i undervisningen vil være lavere og deltagerne forventes ikke at lære kombinationerne så hurtigt som Niveau 4.

Undervisere: Brandy & Tahiry

Kontakt bestyrelsen hvis du har spørgsmål eller er i tvivl om holdets niveau. Kontaktinfo findes på forsiden.
575,00 DKK
*
stk.
Niveau 3 Forår 2018
 
OM OS LINKS LINKS TILMELD 
Alsalsa er en frivillig forening, der blev stiftet i år 2000 med det formål at arbejde for udbredelse af kendskab til salsa og andre latin amerikanske danse.
 
  » Vejle Salsa
 
...eller skriv et indlæg i...
 
» Kolding Salsa » Aalborg Salsa
» Odense Salsa » Aarhus Salsa
» Salsa Latina » Los Salseros, Flensborg
_____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
Alsalsa • 6400 Sønderborg • CVR: 35192840