Tilmeld dansehold

Niveau 1 Forår 2018

Holdet for dig der kan lide at danse og gerne vil lære at danse Salsa.
Du har aldrig prøvet det, eller kun lige "smagt" på det. 
Der arbejdes med grundtrin og basis figurer.
 
Niveau 1

Undervisning på begynderniveau henvender sig til personer, der har ingen eller meget lidt erfaring med salsa. Det vil sige, at har man kun prøvet salsa til ”drop in” workshops og lignende nogle gange, er dette stadigvæk det rette hold at melde sig til. Holdes henvender sig også til dem, som føler at tempoet på niveau 1 i sidste sæson var højt, og som ønsker at få en genopfriskning af basis.

Der vil i løbet af sæsonen blive undervist i salsaens grundtrin og enkle variationer over disse. De mest grundlæggende figurer inden for pardansen vil også blive gennemgået og øvet sæsonen igennem. Der vil typisk i opvarmningen blive taget hul på det kropsarbejde, der kendetegner salsaens stil.Kontakt underviseren hvis du har spørgsmål eller er i tvivl om holdets niveau.
Via mail: hd1966@live.dk
Tid: Torsdage kl. 18.30 til 19.50 i Black spot på Sønderborghus.

Pris: kr. 575,00 incl. undervisning 12 gange, kontingent til foreningen.
575,00 DKK
stk.
Niveau 1 Forår 2018
 
OM OS LINKS LINKS TILMELD 
Alsalsa er en frivillig forening, der blev stiftet i år 2000 med det formål at arbejde for udbredelse af kendskab til salsa og andre latin amerikanske danse.
 
  » Vejle Salsa
 
...eller skriv et indlæg i...
 
» Kolding Salsa » Aalborg Salsa
» Odense Salsa » Aarhus Salsa
» Salsa Latina » Los Salseros, Flensborg
_____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
Alsalsa • 6400 Sønderborg • CVR: 35192840